Week 12 - Reisverslag uit Santa Susanna, Spanje van Judith Janssen - WaarBenJij.nu Week 12 - Reisverslag uit Santa Susanna, Spanje van Judith Janssen - WaarBenJij.nu

Week 12

Door: Judith

Blijf op de hoogte en volg Judith

15 Juli 2013 | Spanje, Santa Susanna

Om te beginnen zou ik niet precies meer weten wat ik allemaal nog moet vertellen..
Maar ik heb het nog steeds super naar me zin.
Eindelijk is het weer een stukje drukker en hebben we nu steeds meer leukere activiteiten die we doen zoals: Aqua gym, Aqua Zumba, Scuba-diven, Kajakken, snorkelen, bodyboarden, peddelboard en mini beach club met schuimmmmmm.. Nou al een paar activiteiten meer voor op het bord!
Eindelijk zit het weer ook steeds meer mee, en is het zeker wel boven de 30 graden nu. EINDELIJK.

In totaal heb ik nu al 3 trapongelukken meegemaakt.. 1 man die van boven naar beneden van de trap viel.. die man lag helemaal open met bloed, dus zag er allemaal ernstig uit. 1 vrouw die ook uitgleed maar verders niet veel alleen een beetje pijn.. en gisteren een vrouw die uitgleed en der enkel op 2 plaatsen heeft gebroken, dat was al op dag 2 en kan vandaag of morgen weer naar huis voor een operatie.

Het zwembad ben ik inmiddels ook alweer genoeg in gegooid.. misselijk hoe vaak dat nog gaat gebeuren?!

Ik denk dat ik vele dingen nu ben vergeten maar er is ook alweer een poosje voorbij nu.

Dit is me 12e week hier en moet tot 20 september hier nog een beetje nuttig zijn... WANT 20 september komt Judith Janssen (moi) weer naar huis met het vliegtuig!

Ook hebben we trouwens een nieuw meidje in het team -> een Pools meidje. Dus zijn we nu met zijn 4e in het team. En dat is heel leuk!

Wat ik vooral leuk vind is dat er jongeren nu hier op vakantie zijn, want dan is het tenminste lekker druk en gezellig als we op stappie gaan.

Misschien komt er binnenkort ''weer'' iets nieuws op, omdat ik het dan wel weer weet!

Adéu!

Oo nu snap ik waarom ik nog niet veel Spaans heb geleerd want het is hier dus Catalaans en dat is veel lastiger... Heb namelijk een Spaans kinderboekje gelezen en die snapte ik helemaal en het Catalaanse kinderboekje van de drieling snapte ik helemaal niet :'( HUIL HUIL HUIL

• 19 Juli 2013 - 20:02

Mam:

He grapjas leuke verhalen heb je, ik geloof niet dat we straks bij jou komen met die trap kunnen we dadelijk ook nog eerder naar huis hahahaha
    Ben echt benieuwd naar hoe je daar werkt morgen nog drie weekjes en dan zijn oma en ik bij jou hebben er al echt zin in.
    Je vader zit al telkens te zeggen dat het niks wordt want dat de vliegtuigen dan niet zullen gaan, deze gaan toch en heeft hij pech.
    tot over drie weken.

• 28 Juli 2013 - 14:46

Opa En Oma Coolen:

hoy judith nog geen twee weken en dan zijn wij bij jou.is het daar ook zo warm als hier
    ik zie er echt naar uit om jou weer te zien
    gr opa en oma

• 28 Juli 2013 - 16:22

Judith Janssen:

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BIJNA!!!!!!!!!!!!!

Opa misschien kunnen we regelen dat als hun hier zijn dat we even een momentje kunnen skypen :D

Het weer is lekker warm, over zweet je zelfs onder de douche, hihi..
    Nee valt wel mee maar neem maar niet teveel dikke kleren mee dat is een tip van mij!
    Ik zie er MEGA veel naar uit om jullie te zien

LIEFS EN KUSJES

• 11 September 2013 - 17:23

Erna:

ow help wat eng...
    enne die taal tja dat zal nu toch wel lukken??