Werkdagen tot nu toe - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Judith Janssen - WaarBenJij.nu Werkdagen tot nu toe - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Judith Janssen - WaarBenJij.nu

Werkdagen tot nu toe

Door: Juud

Blijf op de hoogte en volg Judith

04 Mei 2013 | Spanje, Malgrat de Mar

Hola! In het kort wat ik al gedaan heb in het hotel is de Flamenco show gezien, minidisco gedaan, Brasil show, tafeltennis, miniclub, bowlen en vanavond ga ik de bingo doen en Disco animación. Dusssss ik heb het zeker wel naar me zin tot nu! En vooral in de grote vakantie en morgen ook want de strandspellen komen eraan en super leuke activiteiten, zoals schuimparty, van een hoog luchtkussen af met schuim en weet ik het en kajakken en duiken en buikschuiven etc.... Ik zeg O M G leuk!

• 04 Mei 2013 - 19:08

Irene:

hahaha, leuk om je verhaaltjes te lezen Judith!
    Have fun daar !!
    xxxx

• 06 Mei 2013 - 21:34

Yvon:

Ha lieve Judith!!!
    Klinkt goed..leuk om je berichten te lezen..krijg er al helemaal n vakantie gevoel van...!! Zit het weer ook nog wat mee? Hier is het de afgelopen dagen anders ook heerlijk weer geweest,was(/is) echt om te genieten. Het is fijn te lezen dat je het zo goed maakt,we gaan je zeker volgen hier op deze site!! Geniet er nog van kanjer!!
    Groetjes uit Reusel X Rick, Yvon, Thijs& Lynn

Tags: COOOOOOL