Hoe leuk.
Door: Judith
Blijf op de hoogte en volg Judith
05 Mei 2013 | Spanje, Santa Susanna
Nou een leuke eerste indruk van mij, en een oma vond mij heel leuk, dus ja dat is leuk om te horen.
Vandaag heb ik miniclub gehad en daarna zijn we naar het strand gegaan met de kindjes en hebben we daar gevoetbald met de kindjes van Royal Sun Suites, een héle groep Nederlanders en 2 Engelse. Dus na onze beach football, hebben we ook nog strandspellen gespeeld en zandkastelen gebouwd.
Toen was ik 2 uur vrij en kon ik om 3 uur verder met jeu de boule ennnn biljard. En ik mocht met een leuk hooiberg microfoontje het omroepen in de talen Spaans, Engels en Nederlands. Maar Frans, Duits, Italiaans komt nog en misschien ook nog Russisch.
Nu ben ik lekker vrij en ga ik op tijd slapen want kan morgen aan de slag van 10 tot 23 uur. Ik ga schminken, darten enn ???
05 Mei 2013 - 22:01
Gerda:
Natuurlijk heb jij dat weer. Typisch iets van jou. Je zhlt wel veel lol hebben gehad. Voor nu welterusten pappie en mammie -
06 Mei 2013 - 10:50
Bo:
Hee Judith,
Suuuper dat je het daar zo leuk hebt.
Leuke verhalen ook!
Sorry dat ik niet zo veel van mij kan laten horen,
Ik ben namelijk alleen zondag en maandag vrij.
En ik heb daar geen internet. Praten snel weer x bij!
Veel plezier nog, ik mis je al!
Xxxxxxxxx -
06 Mei 2013 - 21:38
Yvon:
HAVE FUN!!KLINKT GOED JUDITH! DIE BINGO ACTIE...HIHIHI...ZIE T AL HELEMAAL VOOR ME!!;-) LIEFS YVON ENZO....